JUGAM AMB L’ELIT’

Área Social

Ahir va tenir lloc la presentació oficial de Jugam amb l’Èlit, un programa de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. La iniciativa està destinada a fomentar la pràctica professional i els valors d’equip a centres educatius i clubs esportius de l’illa.

A la presentació, en representació del B the travel brand Mallorca, van assistir el Director General del club, Jordi Mulet, el Gerent, Jordi Riera i el jugador Erik Quintela. 

A l’event, el B the travel brand Mallorca va tenir l’honor de donar veu a tots els clubs implicats, tancant l’acte de la firma Jordi Mulet, qui va dirigir unes paraules a tots el presents.

El programa compta amb l’implicació de 10 clubs de Mallorca i la proposta és obrir una via de col·laboració per a organitzar les jornades lúdiques esportives i formatives que es fan durant tot l’any. 

El B the travel brand Mallorca ja ha assistit a diversos col·legis com a Sant Antoni Abat, Sant Felip Neri o Santa Mónica. En les visites, els joves reben a jugadors de l’equip amb els quals comparteixen una xerrada de valors sobre l’importància del joc en equip. 

L’àrea social del B the travel brand Mallorca junt amb Esports Base Mallorca compta amb l’iniciativa Experience, que es tracta de l’invitació a clubs esportius o escoles a un partit en viu a Son Moix. Els joves reben un Welcome Pack del Consell, realitzen un circuit per les instal·lacions del Palau d’Esports a on es juga el partit, incloent el vestuari o “santuari dels jugadors” i es fotografien amb els jugadors. 

Desde el B the travel brand Mallorca consideram de gran importància l’implantació de valors d’equip en l’infància tant per al creixement professional com personal. És un plaer com a club esportiu poder apropar-nos als clubs joves i escoles i aprendre d’ells tant com ells ho fan amb nosaltres.